Mariska Aanhane
Jouw leefstijl- en vitaliteitscoach

Leefstijltraject Samen Kom Je Verder

Wil jij gezonder en energieker zijn deze zomer? Doe dan mee met dit unieke leefstijltraject "Samen Kom Je Verder!” Nodig je partner, vriendin of familielid uit en ga samen aan de slag!


"Samen Kom Je Verder" is een traject van 16 weken dat focust op een positieve leefstijlverandering met blijvend resultaat. Stap voor stap gaan jullie samen op weg naar een gezondere leefstijl met begeleiding en advies op het gebied van voeding, beweging en gedrag. Motiveer en inspireer elkaar, want samen kom je verder.


Wat levert dit jullie op? Minder overtollige kilo’s, betere kwaliteit van leven en een boost aan zelfvertrouwen!


Goed om te weten: dit is geen dieet dat je kortdurend in zet, maar juist een duurzame leefstijlverandering met daardoor een blijvend resultaat.


Het traject

Na een intakegesprek van 90 minuten, waarbij een leefstijlanalyse en een lichaamsmeting worden uitgevoerd, starten jullie samen een traject van 16 weken. Jullie gaan aan de slag met jullie leefstijl in 6 sessies van 60 minuten. Aan de hand van de belangrijke leefstijlthema’s (voeding, beweging, slaap en persoonlijke balans) kijken we waar je tegenaan loopt, waar verbeterpunten mogelijk zijn en welke overtuigingen en patronen je leefstijl belemmeren. Deze waardevolle gesprekken, inclusief weegmomenten, worden geleid door Mariska Aanhane. Haar aanpak is gericht op het stapsgewijs aanpassen van jouw leefpatroon en op het bereiken van een duurzame verandering van jouw leefstijl in zowel motivatie als gedrag.


Leefstijl betekent letterlijk de manier van leven. Maar leefstijl is meer dan gezonde voeding; waarom eet je, welke gedachten, emoties en patronen spelen daarin een rol, en hoe kan je daar anders mee omgaan?


In dit traject starten jullie direct met sporten, want beweging is essentieel voor een gezonde leefstijl. Jullie gaan om de week (in totaal 8 lessen) samen een Slow Sports les volgen, een uur lang ontspannen sporten te midden van de natuur onder begeleiding van Lia Meerkerk.


Goed om te weten: alle afspraken worden in overleg gepland. Er zijn geen groepsbijeenkomsten. Het is een traject van jullie samen.

Wordt de zomer van 2024 jouw seizoen van gezondheid en positieve verandering?

Ga dan samen deze uitdaging aan.

 

Dit leefstijltraject wordt verzorgd door Mariska Aanhane, officieel geregistreerd leefstijlcoach en Lia Meerkerk, verpleegkundige, leefstijlcoach en Slow Sports trainer.


Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan 


Extra duo gesprekken en/of Slow Sports lessen zijn naar behoefte in te plannen.SLOW SPORTS met Lia Meerkerk

Genieten van sporten in de natuur! Als Slow Sports instructeur is dat mijn passie. Ik ben Lia Meerkerk, verpleegkundige, leefstijlcoach en sportinstructeur in de buitenlucht en heb mijn eigen bedrijf genaamd De Groene Leefstijlcoach.


Ik geef Slow Sports lessen, waarbij Slow staat voor Samen, Laagdrempelig, Ontspannen en Waardevol bewegen. Het gaat niet perse om langzaam, maar wel om het vermijden van haast. Het doel is om op een ontspannen manier te sporten.


Slow Sports is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau. Zelfs mensen die zichzelf niet als sportief beschouwen, genieten van Slow Sports. En laten we de lachspieren niet vergeten, die trainen we ook tijdens Slow Sports.


Als je streeft naar een gezonder en meer ontspannen leven, is beweging essentieel. Doe je ook mee?


Voor meer informatie: 


De Groene Leefstijlcoach
info@degroeneleefstijlcoach.nl
06-19053429


https://degroeneleefstijlcoach.nl/slow-sports/

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn