Mariska Aanhane
Jouw leefstijl- en vitaliteitscoach

Coaching

"Preventief investeren in een Gezonde Leefstijl en een optimale totaalbalans
is een Cadeautje aan jezelf dat altijd goed uitpakt”

Ik ben er voor mensen die worstelen met de gezondheid/ overgewicht, privé-werk balans, stress ervaren, vastlopen in hun leven, kampen met een laag zelfbeeld of andere belemmerende gedachten. Ik werk met jou aan de bewustwording van het eigen handelen, gewoontes en patronen en aan de bijbehorende consequenties. 


Ik laat jou zelf inzien en ontdekken waar er kansen liggen om dit te verbeteren. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor jouw gedrag en de verandering. Ik help je bij deze verandering. Ik bied je een luisterend oor. Ik bied je mijn helpende hand. Ik geef je feedback en kijk wat bij jou past.


Ik ben er voor je als je vastloopt. Terugval betekent niet dat jouw missie niet geslaagd is. We kijken samen naar hoe je het weer om kan draaien om verder te gaan en een blijvend resultaat kan behalen.


Aan de slag
Voordat we aan de slag gaan, vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Een kennismakingsgesprek kan zowel telefonisch, online of live plaatsvinden. 


Het doel van een kennismakingsgesprek is drieledig:

  • Wederzijds bepalen of er een klik is tussen mij, als coach, en jou, als klant.
  • Wederzijdse kennismaking waarbij ik een beeld krijg van jouw vraag en jouw doelen.
  • Bepalen of er voldoende grond is om een coaching te starten.


Ik bied 1-op-1 coaching voor mensen die aan de slag willen met hun leefstijl en vitaliteit. Dit kan een eenmalige sessie zijn of een traject mét of zonder bewegen. Het is ook mogelijk om alleen een leefstijl- en voedingsanalyse te doen.


Vraag nu jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

Wat doe ik nog meer?

Naast individuele coaching bied ik ook groepsbijeenkomsten aan. Voor bedrijven bied ik de workshop 'Bewust Vitaal' aan en een Vitaliteit spreekuur voor meer vitaliteit op de werkvloer. 


Voor meer informatie over mijn dienstverlening en tarieven, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn