Mariska Aanhane
Jouw leefstijl- en vitaliteitscoach

Leefstijl- en voedingsanalyse

Heb je een veranderwens op het fysieke vlak? Wil je een gezond en stabiel gewicht of gewoon lekkerder in je vel zitten. Een leefstijl- en voedingsanalyse geeft je inzicht in je huidige voedingspatroon en je leefstijl.


Wat is een leefstijl- en voedingsanalyse?

De analyse bestaat uit 3 fasen, namelijk: 

  • Het eerste deel van de leefstijl- en voedingsanalyse bestaat uit het beantwoorden van vragen over je voedingspatroon, eetgewoonten, activiteiten, spanning en ontspanning en zelfbeeld.
  • Het tweede deel van de analyse is een lichaamsmeting. Dit vindt plaats tijdens onze afspraak.
  • Op basis van de antwoorden uit het eerste deel en de lichaamsmeting volgt er tijdens onze afspraak een coachgesprek waarin jij coaching en een passend advies krijgt, zodat je stappen kunt zetten naar een gezonde(re) leefstijl.


Wat levert het mij op?

Je krijgt tips en adviezen over gezonde voeding, beweging, ontspanning en slaap afgestemd op jouw situatie. En je krijgt inzicht op welke gebieden je kan werken aan een duurzamere gezondheid.


Door de lichaamsmeting krijg je inzicht in je:

  • BMI
  • Spiermassa
  • Vetpercentage
  • Visceraal vet, dit is een indicatie over de hoeveelheid vet rondom je vitale organen.


Wat is mijn investering?

Jouw eenmalige investering is € 149,- (incl. btw.). Het is een investering in een gezonde leefstijl waarbij je adviezen en tips krijgt.


Een leefstijl- en voedingsanalyse bestaat uit 1 sessie en duurt 90 minuten en kan zowel los als in een traject worden afgenomen. Na de analyse kun je besluiten of je meer gesprekken wilt, op basis van je eigen wensen en doelen. 


Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Bekijk ook mijn pagina over het CooL programma.

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn