Mariska Aanhane
Jouw leefstijl- en vitaliteitscoach

Voor bedrijven

'Als leefstijl- en vitaliteitscoach ben ik ervan overtuigd dat meer vitaliteit op de werkvloer de werknemer laat groeien en de werknemer helpt om optimaal te presteren.’


Om dit te kunnen bereiken bied ik de volgende dienstverlening aan:


Workshop Bewust Vitaal
Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de vitaliteit van de medewerkers door een combinatie van kennisoverdracht, interactie met elkaar en het formuleren van haalbare doelen met actiepunten. Ze krijgen een tool aangereikt om hun vitaliteit te bewaken binnen de omgeving waarin ze werken.


Deze workshop is dé basis voor meer vitaliteit op de werkvloer. Groepsgrootte en workshopduur in overleg.

Vitaliteit spreekuur

Met een vitaliteit spreekuur biedt je jouw werknemers laagdrempelig de kans om aan hun vitaliteit te werken. De werknemers leren zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid.


Ik ga met de medewerker in gesprek over wat haar of hem bezighoudt en over waar zij ondersteuning nodig hebben. Ik werk met de medewerker aan de bewustwording van het eigen handelen, gewoontes en patronen en aan de bijbehorende consequenties. Ik laat ze zelf inzien en ontdekken waar er kansen liggen om dit te verbeteren, zodat de medewerker meer grip krijgt op haar of zijn eigen situatie. Ook adviseer ik welke stappen genomen kunnen worden om een positievere en gezondere wending te geven aan hun werk- en/of privéomstandigheden.


Ben je benieuwd wat ik voor jouw medewerkers kan betekenen?


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Contact opnemen
Bekijk ook mijn pagina over het CooL programma. Dit is ook mogelijk voor bedrijven waarin een groep medewerkers willen werken aan een gezonde leefstijl en meer kwaliteit van leven. Dit programma wordt vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering, zonder aanspraak op eigen risico.

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn