Mariska Aanhane
Jouw leefstijl- en vitaliteitscoach

Leefstijltraject Op weg naar een gezonde(re) leefstijl

Wil jij energieker en gezonder worden? Ga dan stapsgewijs op weg naar een gezonde(re) leefstijl dat bij jou past.

Goed om te weten: dit is geen dieet dat je kortdurend in zet, maar juist een duurzame leefstijlverandering met daardoor een blijvend resultaat.

In het leefstijltraject 'Op weg naar een gezonde(re) leefstijl' gaan we stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl door advies en begeleiding bij voeding en gedrag. Mijn aanpak is gericht op het stapsgewijs aanpassen van jouw leefpatroon en op het bereiken van een duurzame verandering van jouw leefstijl in zowel motivatie als gedrag.

Leefstijl betekent letterlijk de manier van leven. Maar leefstijl is meer dan gezonde voeding; waarom eet je, welke gedachten, emoties en patronen spelen daarin een rol, en hoe kan je daar anders mee omgaan?

 


Het traject
Na een intakegesprek van 90 minuten, waarbij een leefstijlanalyse en een lichaamsmeting worden uitgevoerd, gaan we 16 tot 20 weken samen aan de slag. Je gaat aan de slag met je leefstijl in 6 sessies van 60 minuten. Aan de hand van de belangrijke leefstijlthema’s (voeding, beweging, slaap en persoonlijke balans) kijken we waar je tegenaan loopt, waar verbeterpunten mogelijk zijn en welke overtuigingen en patronen je leefstijl belemmeren. Deze waardevolle gesprekken, inclusief weegmomenten, worden geleid door Mariska Aanhane.


Goed om te weten: alle afspraken worden in overleg gepland. Er zijn geen groepsbijeenkomsten. Het is een traject van jou alleen.


Vraag nu jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

Wil je ook gaan bewegen? Het traject is uit te breiden met Slow Sports lessen van Lia Meerkerk, waarbij Slow staat voor Samen, Laagdrempelig, Ontspannen en Waardevol bewegen. Het gaat niet perse om langzaam, maar wel om het vermijden van haast. Het doel is om op een ontspannen manier te sporten. Beweging is essentieel voor een gezonde leefstijl. Kijk hier of bezoek haar website www.degroeneleefstijlcoach.nl/slow-sports/ voor meer informatie.Behoefte aan extra gesprekken? Ook dat is mogelijk.

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn