Mariska Aanhane
Jouw leefstijl- en vitaliteitscoach

Over mij

In 2022 heb ik, Mariska Aanhane, Aanhane Lifestyle Coaching en Advies opgericht. Met een post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach als achtergrond ben ik met veel enthousiasme mijn praktijk begonnen. Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij dé beroepsvereniging BLCN van en voor leefstijlcoaches en sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Leefstijlcoaches KABIZ.


In mijn praktijk werk ik ook met het CooL - programma van het Expertisecentrum Leefstijlinterventie. Als leefstijlcoach ben ik met dit programma verbonden aan de zorggroep Rijn en Duin (voorheen Rijncoepel). 

Mijn passie vind ik terug in het begeleiden, adviseren en helpen van mensen. Vanuit mijn eerdere werkervaring en feedback blijkt dat ik me goed in anderen kan verplaatsen, hun wensen kan vertalen en hierover kan adviseren om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Bij mij is er ruimte om alles te zeggen, vinden, voelen. Doordat ik rustig ben, goed kan luisteren en de verbinding zoek met een ieder, geef ik op een fijne manier opbouwende feedback.


Liefs Mariska

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn