Mariska Aanhane
Jouw leefstijl- en vitaliteitscoach

Nieuws


Terug naar overzicht

06-05-2024

Datum 3e CooL groep bekend: 18 juni 2024 - Noordwijk

Supertrots dat ik dit met jullie kan delen ๐Ÿ˜Š

De datum van mijn ๐Ÿฏ๐—ฒ ๐—š๐—Ÿ๐—œ ๐—–๐—ผ๐—ผ๐—Ÿ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ is bekend, namelijk ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿด ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ ๐—ฎ๐˜€. en er zijn nรณg plaatsen beschikbaar in Noordwijk.

Het ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—–๐—ผ๐—ผ๐—Ÿ is een gezondere leefstijl voor de deelnemer met overgewicht door advies en begeleiding bij voeding ๐Ÿฅ‘ , beweging ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ en gedrag. Het is een traject waarin de deelnemer zich inzet voor gewichtsverlies en een betere kwaliteit van leven โœจ.

Het ๐‚๐จ๐จ๐‹ โ€“ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ฆ๐š (๐‚๐จaching ๐จp ๐‹eefstijl) is niet het zoveelste dieet, het doet veel meer. Met behulp van mij, als CooL โ€“ coach, ga je niet alleen met je voedingspatroon aan de slag, maar ook met onderwerpen als beweging ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ , slaap ๐Ÿ˜ด, stress ๐Ÿ˜ฉ, ontspanning ๐Ÿ˜Ž en positieve gezondheid โค๏ธ.

De aanpak is gericht op het stapsgewijs aanpassen van jouw leefpatroon en op het bereiken van een duurzame verandering van jouw leefstijl in zowel motivatie als gedrag.

Belangrijk: Dit programma wordt ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐๐ข๐  ๐ฏ๐ž๐ซ๐ ๐จ๐ž๐ ๐ฏ๐š๐ง๐ฎ๐ข๐ญ ๐๐ž ๐›๐š๐ฌ๐ข๐ฌ๐ฏ๐ž๐ซ๐ณ๐ž๐ค๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ , zonder invloed op eigen risico.

๐‡๐จ๐ž ๐ค๐ฎ๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ž๐ž๐๐จ๐ž๐ง?
Je huisarts, praktijkondersteuner of internist kan je naar mij doorverwijzen via ๐Ÿ‘‰ VIP live.

Wanneer? Dinsdag 18 juni is de eerste groepsbijeenkomst
Waar? Noordwijk

Wil je ook een ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป en weer je stralende zelf worden?

๐˜ก๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ:
Stuur een email naar info@aanhanecoachingenadvies.nl en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Of bekijk ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฐ๐ž๐›๐ฌ๐ข๐ญ๐ž voor meer informatie.

PS. Ken je iemand in ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ธ(๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜) ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป voor wie dit traject waardevol is, stuur dit bericht zeker door. Dank je! ๐Ÿ™

PS2. Wil je liever een individueel traject? Ook dit is mogelijk. ๐Ÿ’ช Zie het tabblad Trajecten.
-------------------------------------------------------------

๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด
CooL flyers nodig voor uw praktijk in de ๐—•๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ? Stuur mij een persoonlijk bericht en ik kom ze graag bij u langs brengen. Meer informatie over het CooL traject kunt u vinden op mijn website.

Als GLI-coach ben ik verbonden aan de zorggroep Rijn en Duin en werk ik samen met Wijksamenwerkingsverband Noordwijk. 'Het WSV draagt met de aangesloten zorgverleners bij aan gezonde en vitale inwoners!'

Doe je ook mee? ๐Ÿคฉ



Terug naar overzicht



ย 
ย 
ย 
E-mailen
Bellen
LinkedIn